КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

СХАЦМАН ТРУЦК ФРОНТ ЛАМП

СХАЦМАН ТРУЦК ФРОНТ ЛАМП

СХАЦМАН ТРУЦК ФРОНТ ЛАМП је светлосни уређај инсталиран са обе стране главе аутомобила за ноћну вожњу.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ОПРЕМА ЗА ЛАМП СХАММАН ТРУЦК ОПИС:

СХАЦМАН ТРУЦК ФРОНТ ЛАМП је светлосни уређај инсталиран са обе стране главе аутомобила за ноћну вожњу.

1. СХАЦМАН ТРУЦК ФРОНТ ЛАМП захтеви за растојање осветљења

Да би се осигурала безбедност вожње, возачи би требали бити у могућности да идентификују било какве препреке на путу унутар 100 метара. Потребно је да растојање дугог свјетла у аутомобилу буде више од 100м. Ови подаци се заснивају на брзини аутомобила. Повећањем модерне брзине возила повећаваће се захтев за растојањем осветљења. Светлосна дужина аутомобила близу светлости је око 50м. Захтев за локацијом је да осветли целу површину пута унутар осветљења и да не одступају од две тачке површине пута.

2. Светла за светло СХАММАН ТРУЦК ФРОНТ ЛАМП

Аутомобилски фарови треба да имају противотресне уређаје како би избегли блиц возача на супротној страни аутомобила када се два аутомобила сусрећу ноћу. Када се два аутомобила сусрећу ноћу, греда се нагиње надоле да би осветлила пут унутар предње стране 50м како би избегли блиставост возача на лицу места.

3.Рекуирементс за интензитет светла СХАКМАН ТРУЦК ФРОНТ ЛАМП светла

Интензитет светлосне светлости у дугом светлу возила: два система сијалице нису мања од 15000цд (Цандела), четири система сијалице нису мања од 12000цд (Цандела): нови регистровани аутомобил је далеко лаган светлосни интензитет: два система сијалице не мање од 18000цд (Цандела), четири система сијалица није мања од 15000цд (Цандела).

Добродошли у нашу компанију Маде Ин Цхина: хттпс ://хово-труцк-партс.ен.маде-ин-цхина.цом/ да бисте видели више резервних делова камиона.


SHACMAN TRUCK FRONT LAMP-3.jpgSHACMAN TRUCK FRONT LAMP-2.pngSHACMAN TRUCK FRONT LAMP-3.jpg
证书1.jpg证书2.jpg运输.jpgHot Tags: предња лампа шасман камиона, Кина, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga