КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

СХАЦМАН ТРУЦК ПРОПЕЛЛЕР СХАФТ

СХАЦМАН ТРУЦК ПРОПЕЛЛЕР СХАФТ

СХАЦМАН ТРУЦК ПРОПЕЛЛЕР СХАФТ се састоји од цеви осовине, телескопског рукава и универзалног зглоба.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

СХАЦМАН ТРУЦК ПРОПЕЛЛЕР СХАФТ ОПИС:

СХАЦМАН ТРУЦК ПРОПЕЛЛЕР СХАФТ се састоји од цеви осовине, телескопског рукава и универзалног зглоба. То је важан део снаге преноса у аутомобилском преносном систему. Његова функција је да пренесе снагу мотора на волан са мењачем и погонским мостом и направи покретну силу аутомобила.

У циљу осигурања нормалног рада СХАММАН ТРУЦК ПРОПЕЛЛЕР СХАФТ и продужења њеног вијека трајања, обратити пажњу на сљедеће аспекте:

1. стриктно је забрањено покретање аутомобила са брзом брзином.

2. педала квачила је стриктно забрањена.

3. строго је забрањено преоптерећење и убрзавање возила.

4. радно стање преносне осовине треба редовно проверавати.

5. потребно је редовно проверавати да ли је ојачани држач вратила, да ли је оштећена заштитна гума оштећена, да ли су прикључни делови погонске осовине лабави или не и да ли је преносна осовина деформирана.

6. Да би се осигурала динамичка равнотежа СХАЦМАН ТРУЦК ПРОПЕЛЛЕР СХАФТ, обратити пажњу на то да ли се балансна плоча за заваривање уклања. Нови склоп вратила мењача се испоручује помоћу подударања. Приликом постављања новог вратила мењачке пажње треба обратити на ознаку монтаже телескопског рукава, а виљушкасти виљус треба држати у равни. Приликом ремонта и уклањања мењача, ознака за монтажу треба да се одштампа на телескопском рукаву и прирубницу прирубнице, како би се оригинални одговарајући однос задржао током поновног склапања.

7. Маст за подмазивање треба додати крстастим лежајевима универзалног зглоба, а литијумска маст треба убризгати лети, а 2 литијеве масти треба убризгати зими.

Добродошли у нашу компанију Маде Ин Цхина: хттпс ://хово-труцк-партс.ен.маде-ин-цхина.цом/ да бисте видели више резервних делова камиона.

СХАКМАН ТРУЦК ПРОПЕЛЛЕР СХАФТ ПИЦТУРЕ :

SHACMAN TRUCK PROPELLER SHAFT.jpgSHACMAN TRUCK PROPELLER SHAFT-1.pngSHACMAN TRUCK PROPELLER SHAFT-2.png证书1.jpg证书2.jpg运输.jpg


Hot Tags: шахтерски камион пропелер, Кина, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga