КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

СХАЦМАН ТРУЦК СТЕЕРИНГ КНУЦКЛЕ

СХАЦМАН ТРУЦК СТЕЕРИНГ КНУЦКЛЕ

СХАЦМАН ТРУЦК СТЕЕРИНГ КНУЦКЛЕ је шарка за управљач, обично вилице. Горња и доња вилица имају два коаксијална отвора са главним пином, а вратило управљача се користи за постављање точкова.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

СХАЦМАН ТРУЦК РУКОВАЊЕ КУЋИ ОПИС :

СХАЦМАН ТРУЦК СТЕЕРИНГ КНУЦКЛЕ је шарка за управљач, обично вилице. Горња и доња вилица имају два коаксијална отвора са главним пином, а вратило управљача се користи за постављање точкова. Два ушеса горњег отвора на крилу управљача су повезана са боксерским дијелом на два краја предње осовине кроз главни пин, тако да предњи точак може одвојити одређени угао око главног затварача како би окренуо возило. Да би се смањило хабање, СХАЦМАН ТРУЦК РУКОВАЊЕ КУЋНЕ рупе за рупе се притиска у бронзану плетиву, а подмазивање чаура се подмазује мастом на волану. Да би управљач био флексибилан, лежајеви су постављени између доњег дела управљачког зглоба и првог дела предње осовине. Подесив шраф такође је постављен између уха и бокса у управљачкој зглобу како би се прилагодио размак између њих.

Добродошли у нашу компанију Маде Ин Цхина: хттпс ://хово-труцк-партс.ен.маде-ин-цхина.цом/ да бисте видели више резервних делова камиона.

СХАЦМАН ТРУЦК РУКОВОДСТВЕНА КЊИГА :

SHACMAN TRUCK STEERING KNUCKLE-1.png
SHACMAN TRUCK STEERING KNUCKLE-2.pngSHACMAN TRUCK STEERING KNUCKLE-3.png证书1.jpg证书2.jpg运输.jpg


Hot Tags: шахман управљач кочионог камиона, Кина, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga