КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

СХАЦМАН ТРУЦК А / Ц КОМПРЕСОР

СХАЦМАН ТРУЦК А / Ц КОМПРЕСОР

Функција СХАЦМАН ТРУЦК АЦ ЦОМПРЕССОР је да компримује и транспортира расхладну пау. Према различитим принципима рада, СХАЦМАН ТРУЦК АЦ ЦОМПРЕССОР може се подијелити на компресоре са фиксним помацима и компресоре са променљивим помацима.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

СХАЦМАН ТРУЦК АЦ ЦОМПРЕССОР ОПИС:

Функција   СХАЦМАН ТРУЦК АЦ ЦОМПРЕССОР јесте компримовање и транспорт хладњака.

Према различитим принципима рада, СХАЦМАН ТРУЦК АЦ ЦОМПРЕССОР може се подијелити на компресоре са фиксним помацима и компресоре са променљивим помацима.

Компресор константног померања

Запремина издувних гасова у константном помицању СХАЦМАН ТРУЦК АЦ ЦОМПРЕССОР је пропорционална брзини мотора. Не може аутоматски мењати излазну снагу у складу са захтевима хлађења, и има велики утицај на потрошњу горива мотора. Његова контрола генерално пролази сигнал температуре излаза ваздуха сакупљањем испаривача. Када температура достигне подешену температуру, електромагнетна склопка компресора се отпушта и компресор престане да ради. Када се температура повећа, електромагнетна спојница се комбинује и компресор почиње да ради. Компресор фиксног помака такође се контролише притиском система за климатизацију. Када је притисак у цевоводу превисок, компресор престане да ради.

Компресор клима уређаја са променљивим помацима

Променљиво помицање СХАЦМАН ТРУЦК АЦ ЦОМПРЕССОР може аутоматски подесити излазну снагу у складу са подешеном температуром. Систем за контролу клима уређаја не прикупља температурни сигнал излаза из испаривача, али аутоматски подешава температуру излаза ваздуха према сигналу промјене притиска у цевоводу за климатизацију ради контроле компресије компресора. У целом процесу хлађења, компресор увек ради, а подешавање интензитета расхладне енергије зависи у потпуности од вентила за регулацију притиска који је уграђен унутар компресора. Када је притисак краја високог притиска клима уређаја превисок, регулатор притиска смањује ход клипа у компресору како би смањио однос компресије, што ће смањити интензитет хладјења. Када се притисак крајњег притиска у одређеној мери смањује, када притисак ниског притиска у одређеној мери расте, регулатор притиска повећава ход клипа ради побољшања интензитета расхлађивања.

СХАЦМАН ТРУЦК АЦ ЦОМПРЕССОР СЛИКА:

SHACMAN TRUCK  AC  COMPRESSOR-2.pngSHACMAN TRUCK  AC  COMPRESSOR-3.pngSHACMAN TRUCK AC COMPRESSOR-1.png


ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

СХАЦМАН ТРУЦК АЦ ЦОМПРЕССОР

ДЗ13241845010

СХАЦМАН Ф2000

СХАЦМАН Ф3000

СХАЦМАН Кс3000

СХАЦМАН М3000

СХАЦМАН М6000

СХАЦМАН Кс6000


证书1.jpg证书2.jpg运输.jpgHot Tags: схацман камион компресор, Кина, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga