КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

СХАКМАН ТРУЦК ЦИЛИНДЕР БЛОЦК

СХАКМАН ТРУЦК ЦИЛИНДЕР БЛОЦК

ХАЦМАН ТРУЦК ЦИЛИНДЕР БЛОЦК је уградити носни оквир клипа, радилице и других делова и прибора, и повезати сваки цилиндар и омотач заједно.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

СХАКМАН ТРУЦК ЦИЛИНДЕР БЛОЦК ОПИС:

СХАЦМАН ТРУЦК   ЦИЛИНДЕР БЛОЦК је да монтира носни оквир клипа, коленастог вратила и других делова и прибора, и повезати сваки цилиндар и омотач заједно.

Да би се осигурало да површина СХАКМАН ТРУЦК ЦИЛИНДЕР БЛОЦК може радити нормално на високим температурама, цилиндар и глава цилиндра морају се хладити у било ком тренутку. Постоје два начина хлађења: један се хлади са расхладним флуидом (водено хлађење), а други се хлади ваздухом (ваздушно хлађење).

На моторном погону је више хлађења воде. Када се мотор охлади водом, налази се шупљина испуњена расхладном течносцу око цилиндра и главе цилиндра. Зове се водена јакна, а водена јакна на телу цилиндра и глава цилиндра су повезана једна с другом.

Када се мотор охлади ваздухом, на блоку цилиндара и на спољашњој површини блокаде цилиндра СХАЦМАН ТРУЦК ЦИЛИНДЕР БЛОЦК ради на повећању површине топлотног зрачења и осигуравамо довољно расипања топлоте. Блок цилиндра и кућиште мотора са генералним ваздушним хлађењем се засебно бацају.

СХАКМАН ТРУЦК ЦИЛИНДЕР БЛОЦК ПИЦТУРЕ:

cylinder block.jpgSHACMAN TRUCK CYLINDER BLOCK-1.pngSHACMAN TRUCK CYLINDER BLOCK-2.png


ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

СХАКМАН ТРУЦК ЦИЛИНДЕР БЛОЦК


СХАЦМАН Ф2000

СХАЦМАН Ф3000

СХАЦМАН Кс3000

СХАЦМАН М3000

СХАЦМАН М6000

СХАЦМАН Кс6000


证书1.jpg证书2.jpg运输.jpgHot Tags: схацман труцк цилиндер блоцк, Кина, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga